Csatornabővítés 2014 október 1.-től!

A MinDig TV hivatalos sajtóközleménye itt tekinthető meg!
Csatorna kiosztással kapcsolatos frekvencia információk:

2014. augusztusi hírek:

FOX - Kódolatlanul a MinDig TV-n! 

Augusztus 18-31. időszakban kódolatlanul elérhető a FOX csatorna a MinDig TV nézők számára

  A 2014-ben Magyarországon is elindult FOX csatorna kínálatában elsősorban premiersorozatok (pl. Az Álmosvölgy legendája, DaVinci démonai 2. évad, A híd 2. évad stb.) találhatók meg. A FOX műsorait augusztus 18-tól a MinDig TV nézői is kódolatlanul nézhetik 2 héten át.

További információ itt és itt

Új tartalom a MinDig TV Applikációban – FitVideo

Nem kifejezetten televíziós tartalom is elérhető már az Applikációban, mégpedig az irodában vagy otthon végezhető gyakorlatokat bemutató rövid edzésprogramok.

Ha jól jönne egy személyi tréner a mobileszközén, ha úgy érzi, megmozgatná magát a hosszas irodai ülőmunka közben, vagy ha csak szívesen edzene otthon egyet, keresse az új tartalmakat a MinDig TV Applikáció FitVideovideotékájában.

MinDig TV Applikáció – egyre több felhasználó

Az iOS, Android és Windows platformokon is elérhető ingyenes MinDig TV Applikációt eddig már több mint 700 ezren töltötték le valamelyik online store-ból.


Hogy miért jó az Applikáció?

Mert előfizetési díj nélkül
- élőben nézheti több csatorna műsorát,
- élőben hallgathatja az összes közszolgálati rádiót,
- sok filmet, sorozatot és egyéb műsort találhat a folyamatosan változó és bővülő videotékában,
- böngészheti a műsorújságot és emlékeztetőt is beállíthat a programokhoz.

És ez még csak néhány érv a MinDig TV Applikáció használata mellett. Próbálja ki Ön is!

Ha letöltené az Applikációt, megteheti itt
Ha szeretne rendszeresen értesülni a MinDig TV Applikációval kapcsolatos fejleményekről, kövessen minket a Facebookon itt.

Hazánkban is nő az érdeklődés a HbbTV-szolgáltatás iránt

Több mint 200 ezer Hbb-képes okostévé van a hazai háztartásokban, és ezek közel 10%-án már használták is a HbbTV-szolgáltatást.

Az Antenna Hungária MinDig TV Plusz elnevezésű HbbTV tesztsugárzása mellett az MTVA májusban MédiaKlikk néven indította el saját HbbTV-szolgáltatását a közszolgálati televíziócsatornákon (melynek technikai háttérszolgáltatója az Antenna Hungária). A szolgáltatást a távirányító piros gombjának megnyomásával lehet elérni a MinDig TV platformon található bármely közszolgálati csatornáról, továbbá egyes kábeltelevíziós és műholdas műsorterjesztő rendszerekből. A portálon a foci vb óta rendkívül gazdag és egyedülálló tartalom várja a nézőket (pl. hírek, időjárás, sport stb.).

Arra törekszünk, hogy minél jobban megismerjük a felhasználók véleményét és igényeit a szolgáltatással kapcsolatban. Ennek érdekében az eGroup ICT Software Informatikai Zrt. közreműködésével elkészítettünk egy pár másodperc alatt, kizárólag a készülék távirányítójának segítségével kitölthető alkalmazást a MinDig TV Plusz HbbTV-portálon. Kérjük, Ön is segítse a munkánkat és töltse a ki a kérdőívet!

További információ itt

Folytatódik a digitális földfelszíni televíziós hálózatok fejlesztése

Az új kapacitások rendelkezésre állásával őszig kibővül a DVB-T szolgáltatások kínálata

Az országos lefedettségű D multiplex júniusi indítását követően az ötödik országos hálózat (E jelű multiplex) kiépítése első ütemének adóberendezései is üzembe álltak 2014. július 1-jétől , és elindult a tesztsugárzás. Az új hálózat lakossági lefedettsége az első ütem kiépítése után 85%-os, az adásokat 34 telephelyről – 19 nagy és közepes, ill. 15 kis teljesítményű adó – sugározzuk.

További információ itt

2014. januári hírek:

Kísérleti MinDig TV Plusz (hibrid TV) adásról bővebben - KLIKK IDE!

Fontos információk:

Fontos információ a 2013-as digitális átállásról és analóg lekapcsolásról! - KLIKK IDE!

MinDig TV - Aktuális adóinformációk

Multiplex A, Multiplex B és Multiplex C gerincadók

Multiplex A, Multiplex B és Multiplex C átjátszóadók

MinDig TV a Magyarországon 2008 végén elindult digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás, melynek keretében előfizetési díj nélkül elérhető SD és HD minőségű programok vehetők tetőantennás vétellel, kiváló minőségben. A digitális műsorok vételéhez egy jelátalakító berendezésre (DVB-T MPEG-4 HD dekóder) van szükség.

Jelenleg a szabadon fogható kínálat részét 7 tévécsatorna képezi:

RTL Klub, TV2, m1 HD, m2 HD, Duna TV HD, Duna II Automónia, Euronews.

Elérhető továbbá 4 rádió csatorna (mr1[Kossuth], mr2[Petőfi], mr3[Bartók], NeoFM).

A MinDig TV Extra Alap szolgáltatás keretében kódolt formában, előfizetési díj megfizetésével további 11 csatorna (HBO, National Geographic, AXN, Film+, Cool, SportKlub, Disney Channel, FEM3, Hír TV, ATV  és a Private Spice) programja érhető el.

A MinDig TV Családi csomag szolgáltatás keretében kódolt formában, előfizetési díj megfizetésével további 13 csatorna (Viasat3, Comedy Central, Universal Channel, Spektrum, History, Cartoon Network, Minimax, Pro4, Prizma, Minimax, Sport1, Sport2, Muzsika Tv, Dorcel Tv (18+) programja érhető el.