Napelemek az otthona szolgálatában

Otthona energia költségeit csökkentené? Kihasználná a napelemek nyújtotta lehetőségeket? Hosszútávú megoldást kínálunk az energia számláinak csökkentésére.

Ajánlatot kérekRight arrow

Milyen előnyöket jelent a napelem otthonában?

Az egyik legértékesebb szükségletünk az energia. Ha megtermeli az elektromos energiát, ráadásul megújuló forrásokat használva, függetlenedhet a világunkban zajló energiaválságtól. A napelem rendszer kiváló alternatívát jelent az otthona megfelelő energiaellátásához. Költségeinek csökkentéséhez és hosszú távú befektetésként kiszámítható, tervezhető jövőt biztosít.

Költségcsökkentés icon

Költségcsökkentés

Az elszabadult energiaárak mindenkit érintenek. Tudatos tervezéssel a napelem rendszer hosszú távú megoldást kínál rezsiköltségek csökkentésére. Folyamatosan nyomon követheti a megtermelt és elhasznált energiát, optimalizálhatja az otthona fogyasztását.

Hosszú távú icon

Hosszú távú megoldás

Egy napelem rendszer évtizedekig termel energiát. Energiafüggetlenséget és kiszámíthatóságot biztosít, a tudatosan megtervezett jövő lehetőségét teremti meg az Ön számára.

Megtérülés icon

Megtérülés

Egy megfelelően kiépített napelem rendszer az élettartama töredéke alatt megtérülést eredményez. Akár 30-40 évig is termelik az energiát a napelem panelek, ideális esetben az első tíz évben megtérül a beruházás költsége.

Környezettudatosság icon

Környezettudatosság

Elengedhetetlen szempont a környezetünk védelme. A napelemek megújuló energia ellátást biztosítanak. Kimeríthetetlen energiát biztosít számunkra a Nap. Nincs károsanyag kibocsátás a napenergia előállítása közben.

Partnerei leszünk hosszú távon

Elkötelezettek vagyunk a piac legmeghatározóbb szereplői mellett. Több, mint 10 éve használjuk a SHARP napelemeit és a SolarEdge invertereit. Magyarországi disztribútorként a legjobb konstrukciót kínáljuk az Ön számára. Olvassa el esettanumányunkat, amiben a SHARP és a SolarEdge rendszereit teszteltük.

Sharp logo
Solar Panel illustration

Napelemek a napenergia úttöröjétől

Ha kiváló minőségű napelemeket keres a környezettudatos energiatermeléshez, akkor jó helyen jár. A Sharp már több mint 60 éve nyújt napenergia megoldásokat. A Sharp nagy teljesítményű napelemmodulok portfóliója lakossági és kereskedelmi telepítésekhez lett kifejlesztve.

Tovább
Solar edge logo
Solar Edge inverter illustration

Innovatív megoldások minden energiaszükségletre

1. számú díjnyertes inverter a világ első számú napelem-szolgáltatójától. Intelligens energiamenedzser inverterek optimalizálják az energiaáramlást, maximalizálva a megtermelt, tárolt és felhasznált napenergia mennyiségét - éjjel-nappal.

Tovább

Végigkísérjük a teljes folyamaton

Tervezés
  • Ajánlatkérés

    Weboldalunkon keresztül néhány adat megadásával elindíthatja az Ajánlatkérési folyamatot. Munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és folyamatos igényfelmérés és tanácsadást követően a legmegfelelőbb rendszert ajánljuk.

  • Indikatív ajánlat
  • Ügyintézés
  • Helyszíni felmérés
  • Tervezés
  • Végleges árajánlat
  • Telepítés
  • Monitoring és rendszerfelügyelet
Solar edge monitoring

Jó kezekben hosszútávon

Rendszeres ellenőrzéseket végzünk, hogy biztosítsuk a rendszer optimális működését. A gyártó garanciának köszönhetően akár 20 évig is monitorozzuk kiépített rendszerét.

További kérdése van?

Keresse munkatársainkat és kérjen ajánlatot!

Ajánlatot kérekRight arrow
3Comm Logo
Napenergia
az ön szolgálatában
Facebook logoInsta logoFacebook logo
Elérhetőségeink

Contact phone icon+36 62 542 295

Contact phone icon+36 30 749 8432

Contact mail iconweb[kukac]3comm.hu

Contact location icon6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 125.

Sharp logo
Solar edge logo

Service partner

Manap logo
Copyright © 2023 3COMM | All Rights Reserved