Rólunk

Csúcsminőség kompromisszumok nélkül

Cégünk, a 3 COMM Zrt. 2010 óta foglalkozik napelem rendszerek telepítésével lakossági ügyfelek és vállalkozások számára. Az elmúlt években számos sikeres projektet tudhatunk magunk mögött. Szakembereink a napelem piac legmagasabb minőségű termékeire specializálódtak, így a munkák minőségében sem tűrjük a kompromisszumokat.

Elkötelezettek vagyunk két meghatározó gyártó a SHARP és a SolarEdge mellett. Magyarországon egyedülálló szakmai sikereket értünk el mindkét vállalattal, kiemelt partnerei lettünk mind a SHARP-nak, mind a SolarEdge-nek.

Napelem az otthonában

2017-ben a SolarEdge-el közösen telepítettük Magyarország első 1MWp telejsítményű optimalizált napelemes rendszerét. „Izgatottak voltunk, amikor megnyertük a tendert. Ez az első olyan 1 MWp teljesítményű napelemes erőmű, amelyet a teljesítményoptimalizált SolarEdge technológiával telepítettünk, és a működés első három hónapjában a termelési eredmények felülmúlták várakozásainkat.”

A szakmai tapasztalatainkat felhasználva egyesítettük a SolarEdge optimalizáló rendszerét a magas minőségű SHARP napelemekkel, melynek köszönhetően újabb meghatározó és egyedülálló eredményeket értünk el.

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy 2020-ban a Tiszavirág Sportuszoda 200 kW-os, 748 db SHARP napelem alkotta teljesítmény optimalizált rendszerét sikerült megvalósítanunk. A Solaredge inverter - SHARP napelem páros biztosítja a teljesítmény optimalizált kiemelkedő hozamot. Ez a projektünk is bizonyítja, hogy szakértelmünkkel, illetve tapasztalatunkkal kiváló eredményeket tudunk elérni. Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését a napelemes rendszerekkel kapcsolatban. Amennyiben kérdése lenne, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat.

Számoljon velünk!

Biztos megoldást nyújtunk lakossági és vállalati ügyfeleinknek

Ajánlatot kérekRight arrow
3Comm Logo
Napenergia
az ön szolgálatában
Facebook logoInsta logoFacebook logo
Elérhetőségeink

Contact phone icon+36 62 542 295

Contact phone icon+36 30 749 8432

Contact mail iconweb[kukac]3comm.hu

Contact location icon6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 125.

Sharp logo
Solar edge logo

Service partner

Manap logo
Copyright © 2023 3COMM | All Rights Reserved