Partnereink a minőségben

Elkötelezettek vagyunk a piac legmeghatározóbb szereplői mellett. Több, mint 10 éve használjuk a SHARP napelemeit és a SolarEdge invertereit. Magyarországi disztribútorként a legjobb konstrukciót kínáljuk az Ön számára. Olvassa el esettanumányunkat, amiben a SHARP és a SolarEdge rendszereit teszteltük.

Sharp logo
Solar Panel illustration

Napelemek a napenergia úttöröjétől

Ha kiváló minőségű napelemeket keres a környezettudatos energiatermeléshez, akkor jó helyen jár. A Sharp már több mint 60 éve nyújt napenergia megoldásokat. A Sharp nagy teljesítményű napelemmodulok portfóliója lakossági és kereskedelmi telepítésekhez lett kifejlesztve.

Solar Panel illustration

Piacvezető innováció

A napenergia az ipar olyan csúcstechnológiájú ágazatban történő alkalmazásával, mint az űrkutatás és az eMobility-t, a SHARP továbbra is példát mutat páratlan innovációs képességéről. A SHARP napelem üzletága egy széles termékválasztékkal és erős pénzügyi háttérrel rendelkező vállalat részét képezi, amit a Bloomberg Tier 1, a legjobb napelemek listája is csak megerősít.

Solar edge logo
Solar Edge inverter illustration

Optimalizálás csúcsa

Az okos napelemrendszer alapja a SolarEdge Inverter. A SolarEdge mérnökei olyan megoldást fejlesztettek ki, melynek alkalmazásával a hagyományos fotovoltaikus napelem rendszerek energia termelése jelentősen, akár 6–35%-kal növelhető. Páratlan technológia az inverterek piacán. A SHARP napelemekkel kombinálva maximalizálhatja az energiatermelésének hatékonyságát.

Monitoring rendszer

Egyedülálló monitoring rendszer

A SolarEdge monitoring rendszerével figyelemmel követhetjük az egyes napelem panelek és az energiatermelés hatékonyságát. Cégünk a SolarEdge egyik kiemelt szervízpartnere, a gyártói garanciának megfelelően bármilyen meghibásodást vagy nem optimális működést kijavítunk. Az inverter üzemideje így maximalizálható, cégünk pedig végig készenlétben áll a 12 év alapgarancia ideje alatt.

Számoljon velünk!

Biztos megoldást nyújtunk lakossági és vállalati ügyfeleinknek

Ajánlatot kérekRight arrow
3Comm Logo
Napenergia
az ön szolgálatában
Facebook logoInsta logoFacebook logo
Elérhetőségeink

Contact phone icon+36 62 542 295

Contact phone icon+36 30 749 8432

Contact mail iconweb[kukac]3comm.hu

Contact location icon6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 125.

Sharp logo
Solar edge logo

Service partner

Manap logo
Copyright © 2023 3COMM | All Rights Reserved